Verkkouutiset

Ministeri kiisti käyttäneensä arvioinnissa FMS-metodia – siis mitä?

Liikenne- ja kuntaministeri leikitteli eduskunnassa kirjainlyhenteiden kanssa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Ministeri Paula Risikko (kok.) vastaili eduskunnan budjetti-istunnossa hallinnonalaansa koskeviin kansanedustajien kysymyksiin. Hän kertoi monikanavarahoitusmalleista, joissa ovat mukana niin elinkeinoelämä, kunnat kuin valtiokin.

– Sitten meillä on näitä PPP-hankkeita ja eräänlaisia takaisinmaksuhankkeita, Risikko mainitsi.

Hän mainitsi vinjettimaksun, jolla ulkolaisilta rekoilta otettaisiin maksua.

HELRA eli Helsingin ratapihahanke on ministerin mukaan ”selonteon hanke”, vaikka hänellä ei ole mitään Pasilan aseman rakentamista vastaan.

– MAL-aiesopimuksia on muissakin kaupungeissa, eli aika monessa isossa kaupungissa on nyt tehty MAL-aiesopimuksia. Itse lisäisin siihen tämän ”PE” eli MALPE eli palvelurakenne ja elinkeinoelämä, ei ainoastaan maankäyttö, asuminen, liikenne, vaan myöskin palvelurakenne, koska palvelurakenne tulee muuttumaan esimerkiksi soten kautta, Paula Risikko sanoi.

Turun ja Helsingin välisestä pikayhteydestä ministeri vastasi ennen kuulumattoman kirjainyhdistelmän avulla.

– Te kysyitte myöskin tästä tunnin radasta, koska se on yksi siellä listoilla ja totta kai selonteon hankkeita, mutta sitten on myöskin muita hyviksi havaittuja, enkä ole käyttänyt tässä listassa mitään FMS-metodia, eli from my stetson, vaan ihan oikeasti olen liikennevirastosta tilannut arvioinnin hyödyistä, Risikko totesi.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)