Verkkouutiset

SDP:n Antti Rinne MTV:llä: Uudet hallitusneuvottelut olisivat vaikeat

Nykyisen hallituksen politiikka tekisi uusista hallitusneuvotteluista vaikeat, jos SDP halutaan hallitukseen mukaan, Antti Rinne sanoo.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne kertoo MTV:n uutisille seuraavansa kiinnostuksella, miten muut hallituspuolueet suhtautuvat perussuomalaisiin puolueen uuden puheenjohtajan myötä. Hallituspuolueiden johto kokoontuu maanantaiaamuna Kesärantaan pohtimaan hallituksen tulevaisuutta.

Hallituksen jatko on kuitenkin Rinteen mukaan hallituspuolueiden käsissä. Vaikka keskusteluissa ei päästäisi yhteisymmärrykseen, ovat uudet vaalit Rinteen näkemyksen mukaan vielä kaukana.

SDP on hänen mukaansa mukana, jos hallitusta tullaan miettimään uusiksi. Hän kuitenkin toteaa, että nykyisen hallituksen politiikka on ollut sellaista, että hallitusneuvotteluista tulisi vaikeat, jos SDP halutaan hallitukseen mukaan.

Perussuomalaisten uuden johdon arvopohjalla on Rinteen mielestä vaikea saada tulevaisuudessa menestystä Suomessa tai Euroopassa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)