Verkkouutiset

”Haluaako Sdp:n Rinne laittomasti oleskeleville yhä terveyspalvelut?”

Perussuomalaisten kansanedustaja pyytää Sdp:ltä selkeää kantaa paperittomien terveyspalveluihin.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kansanedustaja Juho Eerola (ps.) toteaa tiedotteessaan, että hallituksen tekemien tiukennusten myötä yhä useampi turvapaikanhakija tulee saamaan käännytyspäätöksen pois Suomesta. Moni turvapaikanhakija pyrkii jatkossa jäämään maahan laittomasti.

– Tuoreimpien kannatusmittauksien pohjalta on jatkossa olemassa suuri vaara, että SDP ottaa uudelleen esiin maksuttoman terveydenhuollon maassa laittomasti oleskeleville ulkomaalaisille eli ns. paperittomille siirtolaisille, Juho Eerola toteaa.

Sdp:n eduskuntaryhmä ajoi asiaa viime vaalikaudellakin, mutta asia raukesi vaalikauden lopussa. Tuolloin Sdp:n puheenjohtaja Antti Rinne totesi, että paperittomien oikeus saada terveyspalveluja olisi pitänyt hyväksyä.

– Haluan Antti Rinteeltä selkeäsanaisen viestin, onko tämä vielä demarien ohjelmassa vai ei, Eerola sanoo.

Kansanedustajan mielestä Suomen houkuttelevuutta sosiaaliperusteiselle maahanmuutolle on vähennettävä ja maassa laittomasti oleskelevien piileskelyä auttaville henkilöille on annettava kovat tuomiot.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)