Verkkouutiset

Hyppiikö lapsesi rekan eteen? Uusi hengenvaarallinen villitys

Nuoriso on kehittänyt itselleen uuden hengenvaarallisen villityksen.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Lounais-Suomen poliisi kertoo saaneensa alkuvuoden aikana useita valvontapyyntöjä Naantalin Nesteentieltä, joka on jalostamolle johtava liikenneväylä.

Jalostamolla on tällä hetkellä huoltoseisokki, ja raskaan liikenteen määrä väylällä on tämän myötä noussut merkittävästi.

Poliisin mukaan tie on suosittu moponuorison temppuilupaikka. Nyttemmin uutena ilmiönä on noussut esiin myös tiellä makaaminen ja viime hetkellä lähestyvän rekan edestä tiensivuun loikkiminen.

– Kymmenien tonnien painoisen yhdistelmäajoneuvon ohjaamoista on rajallinen näkyvyys, eivätkä ne pysähdy heti, poliisi varoittaa.

– Parhaassa tapauksessa poliisi tavoittaa mopotemppuilijan tai tiellä makaavan nuoren, kantaa tämän kotiinsa ja kertaa elämän perusasioita tälle ja tämän vanhemmille. Surkeimmassa tapauksessa poliisin ikävänä tehtävänä on viedä nuoren kotiin mahdollisimman murheellinen viesti, poliisi toteaa tiedotteessaan.

Poliisin mukaan raisiolaisten ja naantalilaisten vanhempien olisi hyvä ottaa selvää jälkikasvunsa vapaa-ajan edesottamuksista.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)