Hyppiikö lapsesi rekan eteen? Uusi hengenvaarallinen villitys

Nuoriso on kehittänyt itselleen uuden hengenvaarallisen villityksen.

  • LKS 20170811 Rekan renkaat  Vuosaaren satamassa Helsingissä 31. toukokuuta 2017. LEHTIKUVA / MARKKU ULANDER

    Kymmenien tonnien painoinen rekka ei pysähdy hetkessä.

    ()

Lounais-Suomen poliisi kertoo saaneensa alkuvuoden aikana useita valvontapyyntöjä Naantalin Nesteentieltä, joka on jalostamolle johtava liikenneväylä.

Jalostamolla on tällä hetkellä huoltoseisokki, ja raskaan liikenteen määrä väylällä on tämän myötä noussut merkittävästi.

Poliisin mukaan tie on suosittu moponuorison temppuilupaikka. Nyttemmin uutena ilmiönä on noussut esiin myös tiellä makaaminen ja viime hetkellä lähestyvän rekan edestä tiensivuun loikkiminen.

– Kymmenien tonnien painoisen yhdistelmäajoneuvon ohjaamoista on rajallinen näkyvyys, eivätkä ne pysähdy heti, poliisi varoittaa.

– Parhaassa tapauksessa poliisi tavoittaa mopotemppuilijan tai tiellä makaavan nuoren, kantaa tämän kotiinsa ja kertaa elämän perusasioita tälle ja tämän vanhemmille. Surkeimmassa tapauksessa poliisin ikävänä tehtävänä on viedä nuoren kotiin mahdollisimman murheellinen viesti, poliisi toteaa tiedotteessaan.

Poliisin mukaan raisiolaisten ja naantalilaisten vanhempien olisi hyvä ottaa selvää jälkikasvunsa vapaa-ajan edesottamuksista.

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.