Verkkouutiset

RAY:lta rahaa jaossa 309 miljoonaa

RAY:n ensi vuoden avustusehdotuksessa painottuu järjestöjen tarjoama tuki ja ennaltaehkäisevä toiminta elämän kriisitilanteissa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

RAY esittää ensi vuodelle raha-automaattiavustusta 790 sosiaali- ja terveysalan järjestölle 1 622 kohteeseen yhteensä 309,3 miljoonaa euroa.

Lisäksi RAY:n tuotosta ohjataan ensi vuonna Valtiokonttorille 117 miljoonaa euroa sotiemme veteraanien hoitoon ja kuntoutukseen.

Yhteensä RAY:n pelitoiminnan tuottoa käytetään suomalaisten hyväksi 426,3 miljoonaa euroa.

RAY:n ehdotuksessa painottuu järjestöjen tarjoama tuki ja ennaltaehkäisevä toiminta elämän kriisitilanteissa. Avustuksia kohdistetaan lisäksi aikaisempaa enemmän työllisyyttä ja ikääntyneiden toimintakykyä edistäviin hankkeisiin. Myös haasteellisissa elämäntilanteissa olevia lapsiperheitä tuetaan.

RAY seuraa avustetun toiminnan tuloksia ja vaikutuksia vuonna 2012 käyttöön otetun seurantajärjestelmän avulla.

– Avustusta saavan toiminnan tulee olla aidosti tarpeellista. Toivomme, että tavoitteet on määritelty käytännössä toteutettaviksi ja sellaisiksi, että ne voidaan oikeasti saavuttaa, RAY:n avustustoiminnan valmistelupäällikkö Hilppa Tervonen kertoo tiedotteessa.

Sosiaali- ja terveysministeriö tekee lopullisen päätöksen avustuksista ensi vuoden alkupuolella.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)