Verkkouutiset

Puolustusvoimat hankkii ampumatarvikkeita

Puolustusministeri Jussi Niinistö (ps.) on valtuuttanut Puolustusvoimat hankkimaan ampumatarvikkeita.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Ampumatarvikkeet ostetaan kotimaisilta valmistajilta, Nammo Lapua Oy:ltä, Nammo Vihtavuori Oy:ltä ja Komas Oy:ltä. Hankintojen avulla ylläpidetään ja kehitetään sotilaallista huoltovarmuutta.

Puolustusvoimat hankkii ammuskuoria ja onteloperiä Nammo Lapualta noin 4,6 miljoonalla eurolla. Lisäksi hankintasopimus sisältää enimmillään noin 5,9 miljoonan euron option toimituksille vuosina 2017-2020.

Panos- ja virikeruudit puolustusvoimat hankkii Nammo Vihtavuorelta. Hankinnan kokonaisarvo on noin 2,7 miljoonaa euroa. Lisäksi hankintasopimus sisältää option toimituksille vuosina 2017-2020. Option enimmäisarvo on noin 6,5 miljoonaa euroa.

Komasilta Puolustusvoimat hankkii kranaatinheittimen ammusten kokoonpanon. Hankinnan kokonaisarvo on noin 4,7 miljoonaa euroa. Lisäksi hankintasopimus sisältää option toimituksille vuosina 2017-2020. Sen enimmäisarvo on noin 4,9 miljoonaa euroa.

Kyseessä on puolustushaarayhteisen materiaalin ylläpidon hankinnat, joka tukevat kotimaisen ampumatarviketuotannon säilymistä tuotantokykyisenä. Hankinnat sisältyvät Puolustusvoimien budjettikehykseen.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)