Verkkouutiset

”Perussuomalaisista on tulossa keisari, joka ei näe, että siltä ollaan riisumassa vaatteet”

Perussuomalaisista on tulossa keisari, joka ei näe, että siltä ollaan riisumassa vaatteet. Näin sanoo PS-Nuorten puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen. Hän on tyytymätön puolueensa nykylinjaan.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Perussuomalaisten nuorten puheenjohtaja lähtee ehdolle puolueen 3. varapuheenjohtajaksi.

– Lähden kisaan täysin avoimin kortein: myönnän ihan suoraan, että olen poliittisissa linjakysymyksissä vaihtoehto puolueen nykyiselle kehitykselle, jossa joustetaan liikaa niissä ydinkysymyksissä, joiden vuoksi perussuomalaiset on pystynyt olemaan vaihtoehto muille puolueille suomalaisessa politiikassa. Tällaisia kärkiteemoja ovat esimerkiksi EU- ja maahanmuuttopolitiikka, Sebastian Tynkkynen sanoo tiedotteessaan.

Hänen mukaansa ”perussuomalaisista on tulossa keisari, joka ei näe, että siltä ollaan riisumassa vaatteet”.

– Kansa näkee. Jos tällainen meno jatkuu, se ei tällaista vallankäyttäjää seuraavissa vaaleissa äänestä. Valta ei ole valtaa, jos puoluetta vedätetään, sanoo Tynkkynen.

Mitä hallitusvastuuseen tulee, Tynkkysen mukaan voimme olla mukana, jos isoissa kysymyksissä ei tarvitse perääntyä, muuten meidän on puhuttava turuilla ja toreilla vaihtoehtoamme niin kauan, että äänestäjät antavat niin ison mandaatin, että pääsemme tavoitteita myös toteuttamaan.

– Lähdin aikanaan mukaan perussuomalaisiin juuri sen vuoksi, että se oli isänmaallinen puolue, joka halusi kääntää Suomen tuhoisan kehityssuunnan. Itsenäisyys voidaan menettää myös rauhan aikana. EU:n liittovaltiokierre jatkuu vauhdilla, ja taustalla suunnitellaan jo eurolle omaa parlamenttia ja budjettia, Tynkkynen sanoo.

– Epäonnistuneen europrojektin haukkumisella ei ole mitään merkitystä, jos perussuomalaiset ei avaa peliä, ja ole ensimmäinen puolue, joka vaatii omaa rahapolitiikkaa ja eroa eurosta. Tulen tekemään kaikkeni, että puolue lopettaa hiljaisen tukensa europrojektille ja ottaa viralliseksi kannakseen eurosta eroamisen ja palaamisen kansalliseen valuuttaan, joka on myös käytössä kaikissa muissa Pohjoismaissa, hän jatkaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)