Verkkouutiset

PS:n Kaj Turunen: Demarit kielsi perussuomalaisen kehumisen – ”turpiin tulee”

Peli kovenee lähestyvissä eduskuntavaleissa, sanoo perussuomalaisten kansanedustaja Kaj Turunen.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kaj Turunen kertoo, että eduskunnan talousvaliokunnan jäsen, SDP:n valiokuntavastaava Jukka Kärnä antoi kollegalleen, perussuomalaisten talousvaliokunnan valiokuntavastaavalle myönteisen lausunnon työtoverina 10. maaliskuuta.

Se kuului näin: ”Kajn tunnen parhaiten talousvaliokunnan neljän vuoden yhteisestä työskentelystä. Kaitsu on asioihin paneutuva edustaja. Tutkii asiat ja niiden taustat tarkasti ja ottaa sitten kantaa vahvasti asian puolesta tai vastaan. Poliittisesti olemme Kaitsun kanssa monta kertaa eri mieltä asioista ja keinoista viedä asiaa eteenpäin. Arvostan hänen ammattitaitoaan ja paneutumista kulloinkin käsiteltävään asiaan.”

Turunen sanoo, että 28. maaliskuuta Kärnä laittoi hänelle seuraavan sähköpostin: ”Terve, Kaj, poistatko sen miun tekstin jossa siuta kehun niistä paikoista joissa se on. Turpiin tulee asiasta et oikein leuka rutisee. Olen pahoillani et miun tekstistä tämmönen haloo nousi. Jukka.”

Turunen toteaa tiedotteessaan, että kyllähän tämä demareiden asettama perussuomalaisten kehumiskielto on Jukan kannalta hiukan nolo, kun hän sai vain reilun kaksi viikkoa vapaasti ajatella.

– Toisaalta tuossa Jukan lausunnossa tuodaan selkeä ero politiikassa, joten ei kai sen demaripuoluetta olisi pitänyt haitata. Näissä kollegojen lausunnoissa on kysymys juurikin ihmisestä, ei politiikasta. Tästä kertoo myös se, että minulla on kotisivuillani myös vihreiden ja RKP:n kansanedustajan lausunto, Turunen toteaa.

– Tässä perussuomalaisten kehumiskiellossa on ilmeisesti taustalla demareiden pelko rökäletappiosta Kaakkois-Suomen vaalipiirissä. Ennusteen mukaan demarit menettäisivät kaksi paikkaa, joten perussuomalaisen istuvan kansanedustajan kehuminen oli puoluejohdolle liikaa, Turunen epäilee.

Turunen kertoo, että Kärnän lausunto poistetaan hänen kotisivultaan maanantain aikana.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)