Verkkouutiset

PS-nuoret: On korkea aika antaa yrittäjille velkansa anteeksi

Perussuomalaiset nuoret vaatii, että konkurssin tehneiden yrittäjien kunnia on palautettava.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Perussuomalaisten nuorten mielestä erityisesti 1990-luvun lamassa konkurssin tehneiden yrittäjien tulee päästä taas osaksi yhteiskuntaa ja heidän velkansa tulee antaa anteeksi.

– Monet yrittäjät joutuivat valuuttavelkojen sekä devalvaation uhreiksi. Erityisesti 1990-luvulla tehdyt konkurssit näkyvät edelleen sen ajan lasten kautta. On jo korkea aika antaa yrittäjille velkansa anteeksi ja päästää heidät eroon velkahelvetistään, perussuomalaisten nuorten puheenjohtaja Samuli Voutila vaatii.

Perussuomalaiset nuoret on esittänyt jo aikaisemmin, että Suomen tulee ottaa Yhdysvaltojen mallin mukainen mahdollisuus henkilökohtaiseen konkurssiin. Maat ja mannut voivat mennä, mutta ei henkilön tulevaisuus. Henkilökohtaisessa konkurssissa yrittäjälle taataan reilu mahdollisuus uuteen elämään, eikä velkoja joudu kantamaan loppuelämäänsä.

– Liiallisiin riskeihin ei pidä kannustaa, mutta epäonnistumisesta kohtuuttomasti rankaiseva yhteiskunta ruokkii asenneilmapiiriä, jossa on helpompi jättää kokonaan yrittämättä. Suomi tarvitsee ihmisiä, jotka ovat valmiita laittamaan itsensä likoon, yrittämään. Näin ollen hinta epäonnistumisesta ei voi olla niin suuri, mitä se monelle on ollut, perussuomalaisten nuorten hallituksen jäsen Harri Vuorenpää sanoo.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)