Verkkouutiset

Pääministerin salainen keskustelu sisäisestä turvallisuudesta ei riitä perussuomalaisille

Perussuomalaisten eduskuntaryhmä on jättänyt eduskunnalle aloitteen ajankohtaiskeskustelusta sisäisestä turvallisuudesta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

– Mielestämme eduskunnassa tulisi käydä kansanedustajien kesken julkinen keskustelu, jotta niin kansanedustajilla kuin kansalaisilla on tieto poliittisista toimista ja päätöksistä, joiden tavoitteena on parantaa Suomen sisäistä turvallisuutta, toteaa perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Leena Meri tiedotteessaan.

Perussuomalasten mielestä pääministeri Juha Sipilän (kesk.) keskiviikkona pitämä keskustelutilaisuus oli salainen eikä lainkaan riittävä tarpeeseen nähden.

– Ottaen huomioon Turun tapahtumien vaikutuksen suomalaisten yleiseen turvallisuudentunteeseen, olisi perussuomalaisten eduskuntaryhmän mielestä syytä järjestää eduskunnassa julkinen ajankohtaiskeskustelu maamme sisäisestä turvallisuudesta. Kansalaisten keskuudessa vallitsee epätietoisuus toimista, joihin hallitus ja poliittiset päättäjät ovat ryhtyneet. Hallituksen sisälläkin näyttää olevan erilaisia käsityksiä siitä, miten asioita aiotaan käytännössä turvallisuuden näkökulmasta parantaa, keskustelualoitteessa todetaan.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)