Polttopulloisku vastaanottokeskukseen: poliisi etsii miestä, jolla on Suomen lipulla varustettu pilottitakki

Petäjäveden vastaanottokeskukseen tehtiin polttopulloisku.

  • LKS 20160126 - Poliisi ja poliisiauto International School of Helsinki -koulun edessä Helsingissä 26. tammikuuta 2016. Koulu evakuoitiin oppilaista koululle tulleen uhkaussoiton takia. LEHTIKUVA Vesa Moilanen

    Poliisi tutkii iskua törkeän tuhotyön yrityksenä.

    ()

Petäjäveden vastaanottokeskuksen ulko-oven ikkunan läpi heitettiin keskiviikon ja torstain välisenä yönä noin kahden aikaan kolme polttopulloa.

Poliisin tiedotteen mukaan ne eivät aiheuttaneet tulipaloa, mutta pelastuslaitos tuuletti tiloja.

Tapaus ei aiheuttanut suuria aineellisia vahinkoja. Mahdollisuus suuriin vahinkoihin oli olemassa, koska vastaanottokeskuksessa majoittuu 80 henkilöä. 40 henkilöä asuu kerroksessa, johon isku kohdistui.

Tapausta tutkitaan törkeän tuhotyön yrityksenä.

Tapauksen esitutkinta on alkuvaiheessa ja poliisi tutkii muun muassa valvontakameratallenteita.

Yhden henkilön on nähty liikkuvan tapahtuma-aikaan alueella reppu selässä. Lisäksi poliisi kaipaa havaintoja pilottitakkisesta henkilöstä, jolla on ollut pipo päässä ja maihinnousukengät jalassa. Takissa oli Suomen lippu.

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.