Verkkouutiset

Poliisi avaa lauantaiyön tapahtumia Helsingissä

Lauantai sujui poliisin mukaan rauhallisissa merkeissä ennakko-arvioista huolimatta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Poliisi on tiedottanut lauantain tapahtumista verkkosivuillaan. Poliisi oli saanut ennakkoon tietoa siitä, että Helsingin keskustaan olisi ollut suunnitteilla jonkinlaista häiriökäyttäytymistä. Lisäksi Helsingin keskustassa järjestettiin lauantaina mielenosoituksia. Tietoja häiriökäyttäytymisestä kerrotaan tulleen huhupuheina sekä poliisin omien tiedustelutietojen kautta.

Poliisi kertoo varautuneensa lauantai-iltaan tehostetusti ja näkyvästi Helsingin keskustassa. Lauantai-ilta sujui kuitenkin rauhallisesti.

Poliisi kertoo tiedotteessaan niin ikään tehostaneensa toimintaansa Helsingissä pidettävien mielenosoitusten turvaamiseksi. Myös nämä tilaisuudet etenivät pääasiassa rauhallisesti.

Poliisin mukaan Helsingin keskustassa Narinkkatorilla järjestetty Rajat kiinni -mielenosoitus oli osallistujamäärältään mielenosoituksista suurin. Se oli kerännyt paikalle noin 150 mielenosoittajaa.

Poliisi kertoo, että se kehotti kolmea häiriköijää poistumaan paikalta ja otti kiinni yhden henkilön, kun tämä oli palannut paikalle uudestaan häiriköimään. Henkilö päästettiin vapaaksi mielenosoituksen jälkeen.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)