Verkkouutiset

”Tuommoista velttoilua, samaan aikaan innolla niitä tolppakirjeitä” – kansanedustaja kimmastui poliisihallitukselle

Markku Eestilän mukaan poliisihallitusta pitää ohjeistaa ja johtaa paremmin.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kokoomuksen kansanedustaja Markku Eestilä on postannut Facebookiin tämän Savon Sanomien jutun rattijuoppojen autojen takavarikoinnin tehostamisesta.

Markku Eestilä kiittää poliisi-kansanedustajia ”hienosta toimenpidealoitteesta, että lakia noudatetaan”.

Hän ei kuitenkaan hyväksy sitä, ettei pelkkä laki riitä asiassa.

– Nyt loppuu minulta järki! Ei näköjään riitä, että kansanedustajat säätävät asiallisia lakeja, jotka parantavat liikenneturvallisuutta. Sen lisäksi pitää tehdä toimenpidealoitteita, että lainsäätäjän tahto tulisi otetuksi huomioon!, Markku Eestilä kirjoittaa.

Hän siteeraa SS:n jutun kohtaa ”poliisit ovat pyytäneet valtakunnallista ohjetta poliisihallitukselta jo vuosien ajan”. Taustalla on se, että osa poliisilaitoksista ei määrää rattijuopon autoa koskaan takavarikkoon.

– Eli poliisihallitus on varmasti ollut tietoinen ongelmasta. En enää veronmaksajana, saati kansanedustajana, voi hyväksyä tuommoista velttoilua kun samaan aikaan lähetetään hirveällä innolla niitä kolmen kilometrin tolppaylityskirjeitä ja alennetaan sakotuskynnystä, Eestilä toteaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)