Verkkouutiset

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri selvittää erikoissairaanhoidon yhtiöittämistä

Pirkanmaan sairaanhoitopiirin valtuusto on hyväksynyt uuden erikoissairaanhoidon strategian vuosille 2016-2025. Sen mukaan sairaanhoitopiiri selvittää erikoissairaanhoidon yhtiöittämisen.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Valtuusto linjasi, että Pirkanmaan erikoissairaanhoidon yhtiöittämisvaihtoehto selvitetään kolmessa eri vaiheessa. Selvitys tehdään suhteessa sote-uudistuksen reunaehtoihin, omaisuuteen ja henkilöstöön sekä käytännön toimiin.

Valtuusto hyväksyi kokouksessaan myös materiaali- ja logistiikkapalvelujen sekä työterveyshuollon yhtiöittämisen yhdessä Tampereen kaupungin kanssa. Sairaanhoitopiirin palvelut yhdistetään kaupungin konserniin sijoittuviin yhtiöihin pääasiassa ensi vuoden alusta.

Tampereen kaupunki ja sairaanhoitopiiri perustavat Tuomi Logistiikka -nimisen osakeyhtiön, joka tuottaa vuodesta 2016 alkaen kummankin organisaation hankinta- ja logistiikkapalvelut. Yhtiö toimii lisäksi osittain Tampereen yliopistollinen sairaalan Taysin erityisvastuualueen yhteishankintayksikkönä.

Sairaanhoitopiirin työterveyshuolto yhdistetään vastaavasti sairaanhoitopiirin ja kaupungin omistamaan Tullinkulman Työterveys osakeyhtiöön.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)