Verkkouutiset

Parkkikiekkokohun seuraus: Motonet irtisanoi pysäköinninvalvojan

Pysäköinninvalvonnan outo tapahtuma johti potkuihin valvojayhtiölle.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Verkkouutiset uutisoi tiistaina Helsingin Konalassa Motonetin parkkialueen tapauksesta. Siitä kertoi Facebookissa autoilija, joka oli saanut alueella 60 euron yksityisoikeudellisen pysäköintivalvontamaksun. Asiasta uutisoi ensin Yle.

Autoilija oli laittanut parkkikiekkonsa mielestään asianmukaisesti osoittamaan tuloaikaa. Sakkolappu kuitenkin odotti häntä tuulilasissa ja perusteluksi oli kirjattu ”KIEKON AIKA ASETETTAVA TASAAN TAI PUOLEEN”. Kiekon nuoli ei ollut osoittanut aivan tasatuntia.

Motonet ilmoitti tiistaina iltapäivällä Facebook-sivuillaan seuraavaa:

”Motonetin asiakaspalautekanavan kautta on tullut runsaasti palautetta Konalan pysäköintivalvontamaksusta. Kiitos palautteen antajille aktiivisuudesta! Motonet Helsinki on tänään irtisanonut pysäköinninvalvontasopimuksen Uudenmaan Pysäköintivalvonta Oy:n kanssa.

Alkujaan pysäköinninvalvontasopimus solmittiin, jotta parkkipaikalla, joka on yhteiskäytössä muiden alueen yritysten kanssa, ilmennyt pitkäaikaisparkkeeraaminen saatiin loppumaan ja parkkipaikat asiakkaiden käyttöön.

Motonet pahoittelee pysäköintivalvontaan liittyvien toimenpiteiden aiheuttamaa mielipahaa. Valitettavasti emme voi vaikuttaa Uudenmaan Pysäköintivalvonta Oy:n tekemiin ratkaisuihin.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)