Verkkouutiset

Keskustan Paloniemi tarjoaa virtuaaliopetuskeskusta pienten koulujen tueksi

Keskuksissa tuotettaisiin opetustuokioita ja välitettäisiin digitaalisia aineistoja.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Keskustan kansanedustaja Aila Paloniemi perustaisi virtuaaliopetuskeskuksen haja-asutusalueilla toimivien pienten koulujen opetuksen tueksi. Keskuksesta tarjottaisiin tasokkaita opetustuokioita ja digitaalista materiaalia opetuksen tueksi.

– Kouluverkkoa ollaan nyt rajusti supistamassa haja-asutusalueiden pienissä kunnissa. Virtuaaliopetuksella voitaisiin pelastaa haja-asutusalueiden koulujen toimintaa. Muussa tapauksessa lasten koulumatkat venyvät liian pitkiksi ja koulutuksen tasa-arvo ja laatu vaarantuvat, sanoi Paloniemi Keskustan Keski-Suomen piirin vuosikokouksessa lauantaina.

Virtuaalikeskus resursoitaisiin hänen mukaansa parhaiten niin, että siellä voitaisiin tuottaa opetustuokioita ja välittää aineistoja. Esimerkiksi normaalikoulujen opetusharjoittelijoiden opetusta voitaisiin jakaa kouluille opetuksen tueksi.

Paloniemen mukaan digitaalinen oppimateriaalituotanto voisi mahdollistaa myös muuta kuin koulun opetuskieltä äidinkielenään puhuvien itseopiskelun.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)