Verkkouutiset

Luvassa tuulta ja räntää – ajokeli paikoin erittäin huono

Sääennuste lupaa lauhempaa säätä, mutta myös lumi- ja räntäsateita. Ajokeli on paikoittain erittäin huono. Navakka tuuli pyyhkii Suomen yli.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Ilmatieteen laitoksen sääennusteen mukaan ilma lauhenee tänään, mutta suurimmassa osassa maata sataa vettä, lunta tai jäätäviä sateita. Kova etelätuuli pyyhkii koko maan yli. Maan etelärannikolla on kuitenkin suurimmaksi osaksi poutaa.

Ajokeli on jäätävän vesisateen, lumisateen sekä voimakkaan tuulen vuoksi erittäin huono Pohjois-Pohjanmaalla ja Etelä-Lapissa. Samantyylistä keliä on luvassa myös maan keskiosassa, Kainuussa sekä Keski- ja Pohjois-Lapissa, mistä syystä alueilla liikkuvia varoitetaan huonosta ajokelistä.

Lämpötilat ovat kohoamassa maan länsiosassa 3-8 lämpöasteen välille. Itä- ja länsiosissa jäädään 0-4 asteeseen. Merialueilla on voimassa kovan tuulen varoitus ja sisämaassakin liikkuvia varoitetaan voimakkaasta tuulesta.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)