Verkkouutiset

Pääsiäistä vietetään epävakaassa säässä

Etelästä yltää Suomeen pääsiäiseksi laajahko matalapaineen alue, joka pysyy lähes paikallaan, kertoo Ilmatieteen laitos.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Ilmatieteen laitoksen keskiviikkoisen ennusteen mukaan pitkänperjantain aamuna lunta satelee ajoittain koko maassa. Enimmät sateet painottuvat maan kaakkois- ja itäosaan. Päivällä sade voi muuttua rännäksi ja jopa vedeksi.

Lauantaina sateet painottuvat maan etelä- ja keskiosaan, idän ja pohjoisen välinen tuuli voimistuu. Lumi- ja räntäsateiden yhteydessä kohtalainen tai navakka idänpuoleinen tuuli tuntuneekin varsin kylmältä.

Lämpötila jää päivällä sateessa vain niukasti plussalle, öisin on kylmempää ja sateet ovat enimmäkseen lunta.

Ensimmäisenä pääsiäispäivänä eli sunnuntaina sää on edelleen melko pilvistä ja lumi- tai räntäsateita tulee ajoittain. Toisena pääsiäispäivänä eli maanantaina korkeapaine todennäköisesti vahvistuu maahamme pohjoisesta alkaen, jolloin sää voisi olla päivällä aurinkoista ja vähän lämpimämpää.

Päivälämpötilat ovat sunnuntaihin asti noin +1…+6 astetta, maanantaina +5…10 astetta, tosin pohjoisessa voi olla kylmempää. Yölämpötilat ovat enimmäkseen -5…+1 astetta.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)