Verkkouutiset

Kaleva: Poliisi kavahtaa Suomen Vastarintaliikkeen katupartiointia

Sanomalehti Kalevan mukaan Oulun poliisi ei pidä Suomen Vastarintaliikkeen katupartiointia Oulussa tarpeellisena tai toivottavana.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Lehden mukaan Vastarintaliike on kertonut partioineensa Oulun kaduilla Toppilassa, koska se halusi löytää ulkomaalaistaustaisen miehen, jonka epäiltiin seuranneen naislenkkeilijää.

– Jos kyse on muuten vaan yleisen järjestyksen ylläpidosta, sitä varten ei tarvitse erikseen partiointia. Asia kuuluu poliisille, Oulun poliisin johtokeskuksen yleisjohtaja, komisario Jyrki Kiviranta sanoo Kalevassa.

– Minkäänlaista profiloivaa partiointia en näkisi tarpeelliseksi. Normaalikansalaisen ei ole syytä ryhtyä poliisiksi, hän jatkaa.

Suomen Vastarintaliike kertoo nettisivuillaan vastustavansa Suomen sulautumista muiden rotujen kanssa. Se kertoo lisäksi olevansa aggressiivisen politiikan kannalla ja taistelevansa monikulttuurisuutta vastaan.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)