Suomalaispoliitikko asioi lentokentän tiskillä juuri ennen räjähdystä

Peter Östmanin lento nousi KD-lehden mukaan Brysselistä seitsemän minuuttia ennen terrori-iskuja.

  • LKS 20151110 Kristillisdemokraattien Peter Östman opposition yhteisessä tiedotustilaisuudessa eduskunnassa 10. marraskuuta 2015. Oppositio vaatii Keskustan Juha Sipilän hallitusta tuomaan sote-linjauksensa eduskunnan arvioitavaksi ensi tilassa. LEHTIKUVA / VESA MOILANEN

    Peter Östman.

    ()

Kristillisdemokraattien eduskuntaryhmän puheenjohtaja Peter Östman oli tiistaiaamuna Brysselissä ja palaamassa Suomeen Finnairin aamulennolla. Hänen koneensa nousi ilmaan seitsemisen minuuttia ennen pommien räjähdystä.

KD-lehdessä Peter Östman kertoo tehneensä lähtöselvityksen samassa terminaalissa suunnilleen 40 minuuttia ennen räjähdystä.

Finnairin lähtöselvitystiski sijaitsee samassa aulassa kuin American Airlinesin tiski, johon isku kohdistui.

Lennolla Östman ei tiennyt tapahtuneesta, mutta kotimaassa radiosta räjähdysuutisen kuulleella vaimolla oli kova paikka.

– Hän kun ei tiennyt, oliko Finnairin kone ehtinyt lähteä vai ei.

– Olemme molemmat kiitollisia Taivaan Isälle siitä, että Hän katsoi hyväksi varjella minua, Peter Östman toteaa.

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.