Verkkouutiset

”Suvunjatkamistouhun jäljet” johtaneet kansanedustajan mukaan epäilyihin suden salametsästyksestä

Perussuomalaisten kansanedustajan mukaan eläinten suvunjatkamistouhun ja salametsästyksen jälkiä on sekoitettu toisiinsa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kansanedustaja Pentti Oinonen (ps.) totesi keskiviikkona eduskunnassa välikysymyskeskustelussa, että syrjäseuduilla poliisin saapuminen esimerkiksi pahoinpitelyn rikospaikalle saattaa kestää tuntikausia.

– Joskus jopa niin kauan, että rikos ehtii lähes vanhentua, ennen kuin virkavalta on paikalla, Pentti Oinonen sanoi.

Oinosen puheenvuoro tuotti vaikeuksia hänen edessään istuneille edustajakollegoille. Erityisesti Juho Eerola (ps.) joutui vetämään kasvojaan jo tässä vaiheessa väkisin peruslukemille.

– Sitten ehkä huvittava asia, mutta täysin totta. On ollut tapauksia, joissa metsästäjiä on epäilty aiheettomasti susien salametsästyksestä, vaikka jäljet ovat tulleet susien suvunjatkamistouhuista, Oinonen jatkoi.

– Kyllä silloin on poliiseja paikkakunnalla useita partioita! Niin moottorikelkoilla kuin autoillakin! Päiväkävelyllä olevat mökin mummotkin tuntevat olevansa tarkkailun kohteena.

Kansanedustaja Oinonen vaatikin, että poliisien määrää ei saa vähentää ja tehtävät on kohdistettava ydintoimintoihin. Hän kysyi sisäministeri Päivi Räsäseltä, elämmekö kohta rosvovaltiossa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)