Verkkouutiset

Keskustavaikuttaja liikenneverkkoyhtiöstä: Samaa sarjaa kuin työreformi, Irakgate, jätevesilaki

Entinen kansanedustaja pelkää keskustan jälleen vahingoittaneen itseään.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Ex-kansanedustaja Lauri Oinonen (kesk.) kirjoittaa Facebookissa, että kansa on varsin tuohtunut liikenne- ja viestintäministeriön ehdotuksista.

– Pelkään, että keskusta jälleen otti esille vahingollisen teeman vaalien alla. Näin aina ennenkin tapahtunut: työreformi, Irak-gate, jätevesilaki maaseudulle, rahan antaminen Kreikalle (Euroopan pankkiireille), Lauri Oinonen toteaa.

Oinosen mukaan valitettavasti liikenneministeri Anne Bernerillä (kesk.) ”ei ole ainuttakaan keskustalaista virkamiestä” ministeriössä.

– Hän hyvää uskoessaan on nyt esittämässä asiaa, joka iskee juuri keskustalaisiin, jotka ajamme vanhoilla ja saastuttavilla autoilla paljon pitkistä etäisyyksistä johtuen. Kun LVM:n esitys menee keskustan syyksi, niin äänestäjät pelastavat perussuomalaisten vuotavan laivan. Voin vain kuvitella LVM:n ivallisten virkamiesten ilmeet!, Oinonen kirjoittaa ”Bernerin nimiin menevästä esityksestä”.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)