Verkkouutiset

Sankaripoikien vedestä viime hetkellä pelastama mies: ”On muuten mukava elää”

Kolme 11-12 -vuotiasta poikaa nosti veteen pudonneen kylmettyneen miehen ylös.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Nurmeslainen Timo Taskinen, 60, ilmoittaa Facebookissa, että ”minä olin se mies”. Hän kirjoittaa, että olisi varmasti hukkunut, elleivät vaimo ja kolme nuorta poikaa olisi tulleet vetämään ja nostamaan häntä laiturille maanantaina iltapäivällä.

”Voimani ehtyivät kylmässä vedessä. Olisin hukkunut varmaankin jo kymmenen parinkymmenen sekunnin päästä. Kiitos nuorille pojille ja vaimolle. Kiitokset myös ambulanssi, palokunta, poliisi, terveyskeskus henkilökunnalle. On muuten mukava ELÄÄ”, Timo Taskinen toteaa.

Veneennostossa ollut Taskinen putosi paksut vaatteet yllään veteen eikä päässyt nousemaan ylös. Kolme ohi pyöräillyttä kuutosluokkalaista, Juho Kirkanen, Joona Lauronen ja Kristian Karjalainen, kuulivat hänen avunhuutonsa ja kiipesivät laiturin kiinni olleen teräsverkkoportin yli tai sivusta paikalle sukkasillaan Karjalaisen mukaan.

Pojat saivat 130-kiloisen miehen painavat vaatteet päällä vedettyä ylös tämän vaimon kanssa. Kylmettynyt mies vietiin tutkimuksiin. Terveyskeskuksen mukaan miehen pysyminen hengissä oli kiinni sekunneista.

”Kiitokset kolmelle pojalle ja vaimolle. Kiitokset kaikille pelastusoperaatioon osallistuneille. Ps ! Olin täysin varma jo kuolemastani, mutta ei ollut vielä minun aikani”, Timo Taskinen kirjoittaa Facebookissa.

Hän kertoo Karjalaisessa hätääntyneensä vedessä tajuttuaan, että hänellä on portin avain taskussaan. ”Tiesin, että siitä portista ei kukaan tule helposti ohi. …Siinä alkoi painua vain pohjaa kohti ja menin shokkiin. Huusin ,että minä hukun vielä silloinkin, kun minua vedettiin ylös”.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)