Verkkouutiset

Presidentti Niinistö soitti Putinille: Koneturman tutkinnan estäminen olisi tuomittavaa

Puhelinkeskustelu tapahtui Suomen aloitteesta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja Venäjän presidentti Vladimir Putin keskustelivat keskiviikkoiltana puhelimessa, tasavallan presidentin kanslia tiedottaa.

Keskustelua hallitsi Ukrainan kriisi. Niinistön kerrotaan todenneen, että malesialaisen matkustajakoneen viime torstainen alasampuminen täytyy selvittää puolueettomalla ja riippumattomalla kansainvälisellä tutkinnalla, jonka estäminen tai vaarantaminen on tuomittavaa.

Niinistö myös vetosi Putiniin, jotta Venäjä tekisi täyttä yhteistyötä rauhanomaisen ratkaisun löytämiseksi Ukrainan kriisissä sekä lentokoneen alasampumisen selvittämisessä. Niinistö sanoi myös, että lentokoneen alasampuminen syventää kriisiä, joka on ajautumassa entistä vaikeammin hallittavaan kierteeseen.

Presidentti Putin totesi tasavallan presidentin kanslian mukaan Venäjän tukevan malesialaiskoneen alasampumisen riippumatonta ja kattavaa selvittämistä. Putin korosti myös tulitauon nopean aikaansaamisen tärkeyttä Ukrainassa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)