Verkkouutiset

Elisa rajuista nettihäiriöistä: Olemme erittäin pahoillamme

Teleoperaattori Elisan verkkoyhteydet ovat ilmeisesti palautumassa normaaleiksi.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Hieman ennen kello 16 katkenneet teleoperaattori Elisan verkkoyhteydet ovat tiettävästi palautumassa normaaleiksi.

Vika häiritsi merkittävästi netin ja matkapuhelinten toimintaa Suomessa. Myös Verkkouutisten toiminnassa oli häiriöitä.

Facebook-sivuillaan Elisalla oli kello 19:50 esillä seuraava tiedote:

”Hyvät asiakkaamme! Olemme erittäin pahoillamme häiriöstä, joka haittaa internetyhteyksiä. Vika on löydetty ja korjaajat ovat tuota pikaa paikalla. Valitettavasti työ tulee viemään hieman aikaa, kaapelitöistä kun on kyse. Häiriötiedote päivittyy sitä mukaa kun lisää kerrottavaa on. Pahoittelumme vielä kerran!”

Elisan yhtiösivuilla oli keskiviikkoiltana kello 19:50 seuraava tiedote, jota oli päivitetty viimeksi kello 19:06:

”Häiriö Elisan kiinteän, mobiiliverkon, roaming, yritysverkon, sekä kansainvälisissä puhepalveluissa 26.11 noin klo 15:40 – alkaen.

Elisan kiinteän, mobiiliverkon, roaming, yritysverkon, sekä kansainvälisissä puhepalveluissa on tällä hetkellä häiriö. 26.11 noin klo 15:40 alkaneen häiriötilanteen selvitys on käynnissä ja palvelutaso pyritään palauttamaan mahdollisimman nopeasti.

Vikatilannetta korjataan. Palvelutaso palautuu häiriön korjaustoimenpiteiden edetessä. Häiriön arvioitu korjausaika on 27.11.2014 klo 02:00

Tiedotamme muutoksista ja häiriöistä osoitteissa www.elisa.fi/hairiotiedotteet, saunalahti.fi/tiedotteet ja häiriökartallamme www.elisa.fi/hairiokartta. Palvelunäkymät saat myös älypuhelimilla sekä kaapeli-tv:n infopaikalta 380 ja Elisa Viihde -palvelusta kanavapaikalla 860.”

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)