Verkkouutiset

Seuraavaksi Mustikka GO, sovellus marjojen poimimiseen

Sovelluksen kehittäjien mukaan Pokemonien metsästyksen ei tarvitse taistella elintilasta marjojen poimimisen kanssa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Mustikka GO on sovellus, joka auttaisi etsimään, löytämään ja lopulta keräämään piiloissa lymyileviä mustikoita.

Parhaillaan kehitysvaiheessa oleva sovellus on palvelun kehittäjien Jyri ja Karri Rasinmäen mukaan saanut alkunsa Pokemon GO -pelin myötä syntyneestä mustikanpoimintakeskustelusta.

– Pokemon GO:n suosion ryöpsähtäessä kuului myös soraääniä. Monet valittelivat, että taas ihmiset tekevät jotain väärin. Että ei ole kunnollista toimintaa Pokemon-jahti. Pitäisi mennä keräämään mustikoita mieluummin, Jyri Rasinmäki toteaa Facebook-päivityksessään.

– Ei Pokemonien metsästyksen tarvitse taistella elintilasta marjojen poimimisen kanssa. Kukin tehkööt sitä mikä parhaalta tuntuu. Huomattiin kuitenkin se, että ilman Pokemon GO:ta ihmiset eivät tietenkään löytäisi Pokemoneja. Ehkä ilman sopivaa apua ihmiset eivät myöskään löydä mustikoita.

Kyseessä on miesten mukaan verkkosovellus, jonka avulla voit jahdata mustikoita ja poimia niitä.

– Tarkoituksena on hyödyntää ainakin ensimmäisessä vaiheessa valokuvien paikkatägejä ja esittää näiden avulla mustikkapaikat karttanäkymässä. Ei tarvitse sitten sokkona suunnistaa metsään.

Sovellus on tarkoitus saada käyttöön parin viikon päästä, kun mustikkasesonki on kuumimmillaan. Miehet keräävät nyt palvelun nettisivuilla tietoa hyvistä mustikkapaikoista ja käyttäjien kiinnostuksesta palvelua kohtaan.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)