Verkkouutiset

Suomen ”musta Hitler” herättää suurta huomiota maailmalla

Viiksekkään pastorin vaaliehdokkuudesta on uutisoitu runsaasti Euroopassa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Brittiläisen talkradio-sivuston juttu on yksi lukuisista maailmalla. Siinä pastori Joao Bruno Putulukeso esitellään vaalikuvansa kanssa. Jutun otsikkona on ’Musta Hitler’ äärioikeistolaisen puolueen ehdokkaana Suomessa.

Joao Bruno Putulukeson kerrotaan olevan ”äärikansallismielisten” perussuomalaisten ehdokkaana ”pyrkimyksenä maltillistaa puolueen yhteistyökyvytöntä imagoa”.

Pastorin kerrotaan tulleen Suomeen Angolasta ja olevan ehdolla Vaasan kaupungissa kuntavaaleissa sloganilla ”rakkaus on voiton ase”. Hänen ehdokkuutensa kerrotaan synnyttäneen myös meteliä ja joidenkin nimittävän häntä ”mustaksi Hitleriksi”.

Talkradio referoi espanjalaisen El Periodicon uutistoimistojuttua miehestä. Siinä pastori sanoo haluavansa maahanmuuttajien ymmärtävän, etteivät perussuomalaiset ole heidän vihollisiaan.

Unkarilainen 444 kertoo viiksekkäästä pastorista tässä, Viron Postimees kertoi miehestä aiemmin tässä ja esimerkiksi katalonialainen ARA tässä.

Joao Bruno Putulukeson suomalaiset vaalisivut ovat tässä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)