Verkkouutiset

Eduskunnan väittely: ”Eikö teidän pitäisi asua maalla?” ”No sinä tiedät varmaan paremmin!”

Kansanedustaja provosoi kinaa vihreiden arvojen mukaan elämisestä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Perussuomalaisten Martti Mölsä puhui ympäristöministeriön pääluokan budjettikäsittelyssä, miten hallitus rakensi viiden kasvukeskuksen varaan. Samalla Mölsän mielestä unohdettiin maaseutu oman onnensa nojaan.

Martti Mölsä totesi varsinkin vihreiden Anni Sinnemäen tietävän, että hiilen jalanjälki on paljon pienempi maaseudulla kuin täällä Helsingissä.

– Eikö siellä maaseudulla kuitenkin olisi sen kestävän kehityksen näkökulmasta parempi tulevaisuus? Ja asuntojahan siellä riittää, niitä on tyhjillään, ja…, Mölsä houkutteli.

Salista huudettiin väliin:

– No miksei ihmiset halua asua siellä?

– No sinä tiedät sen varmaan paremmin kun olet ollut täällä kauemmin! Taikka te, sanotaan nyt näin päin, Mölsä korjasi käyttämäänsä puhuttelumuotoa.

EDIT: Välihuutaja oli eduskunnan alkuperäisen pöytäkirjan mukaan Anni Sinnemäki itse. Korjatussa pöytäkirjassa hänen nimensä on kuitenkin otettu pois. Huutaja oli Riitta Myller (sd.).

Mölsä kysyi arvoisalta ministeriltä ”voidaanko valot sammuttaa”.

Varapuhemies ei antanut Anni Sinnemäelle hänen pyytämäänsä vastauspuheenvuoroa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)