Verkkouutiset

”Yli puolet vasemmistoliiton eduskuntaryhmästä kuuluu FB-ryhmään, jossa fantasioidaan ministerien lahtaamisella”

Kansanedustaja, poliisiasiain neuvottelukunnan varapuheenjohtaja Mikko Kärnä (kesk.) vaatii, että poliisikunnan syyllistäminen rasistiseksi instituutioksi on lopetettava.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

– Keskustelu on lähtenyt täysin lapasesta poliisien keskusteluryhmän tultua julkisuuteen. Esimerkiksi vasemmiston puheenjohtaja Li Andersson väittää, että poliisilla on rakenteellinen rasismiongelma. Saman puolueen kansanedustaja Anna Kontula puolestaan toteaa vähintäänkin kolmasosan poliiseista olevan rasisteja tai hyväksyvän rasismin, koska ovat olleet tämän keskusteluryhmän jäseniä, Mikko Kärnä toteaa tiedotteessaan.

Mikko Kärnä kysyy Li Anderssonilta millainen rakenteellinen ongelma on, kun yli puolet vasemmistoliiton eduskuntaryhmästä kuuluu ”Joukkovoima hallituspolitiikkaa vastaan!” -ryhmään, jossa esimerkiksi fantasioidaan aseellisella vallankumouksella ja ministerien lahtaamisella.

Kärnä toteaa, että vasemmisto voisi puhdistaa ensin oman pesänsä ja ryhtyä sen jälkeen syyttelemään muita.

– On naurettavaa tuomita mitään kokonaista ryhmää sen perusteella, millaisiin Facebook-ryhmiin sen jäsenet kuuluvat.

Kärnän mielestä poliisien FB-ryhmässä tapahtuneet ylilyönnit pitää tutkia ja niihin syyllistyneitä rangaista.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)