Verkkouutiset

Krista Mikkonen pyrkii vihreiden puheenjohtajaksi

44-vuotias vihreiden eduskuntaryhmän puheenjohtaja kertoo saaneensa eri puolilta Suomea runsaasti pyyntöjä lähteä ehdolle.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Vihreiden eduskuntaryhmän puheenjohtaja, joensuulainen Krista Mikkonen asettuu vihreiden puheenjohtajaehdokkaaksi, kertoo Savon Sanomat. Mikkonen kertoi päätöksestään lauantaina Kuopiossa vihreiden Savo-Karjalan piirin kokouksessa ja blogissaan.

Krista Mikkonen kertoo saaneensa eri puolilta Suomea runsaasti pyyntöjä lähteä ehdolle. Lisäksi päätökseen hänen mukaansa vaikutti, että helsinkiläinen kansanedustaja Outi Alanko-Kahiluoto ei lähtenyt ehdolle.

Mikkonen on ollut mukana vihreiden toiminnassa 1990-luvun puolivälistä saakka, mitä hän pitää vahvuutenaan puheenjohtajakisassa.

– Haluaisin olla kokoava puheenjohtaja, joka tuntuu omalta sekä kaupungissa että maaseudulla, Mikkonen sanoo.

Aikaisemmin ehdolle vihreiden puheenjohtajaksi ovat asettuneet kansanedustaja Emma Kari Helsingistä, vihreiden varapuheenjohtaja Maria Ohisalo Helsingistä ja kansanedustaja Olli-Poika Parviainen Tampereelta. Vihreät valitsee puheenjohtaja Ville Niinistön seuraajan kesäkuussa Tampereella.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)