Verkkouutiset

Mikael Jungner: Stubb on saattanut joutua virkamiesten manipuloinnin uhriksi

SDP:n entisen kansanedustaja Mikael Jungnerin mukaan valtiovarainministeriön virkamiehet ovat lobanneet hallintarekistereiden puolesta vahvasti aiemminkin.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Mikael Jungnerin mukaan valtiovarainministeriön virkamiehet ovat käyttäneet hallintarekisterihanketta ajaessaan totuudenvastaisia argumentteja.

– Valtiovarainministeriön virkamiehet ajoivat hallintarekisteriä poikkeuksellisen vahvasti jo kahden edellisen ministerin aikana. Ministereille muun muassa väitettiin että EU vaatii moista. Mikä ei ollut totta, Jungner kirjoittaa julkisessa Facebook-statuksessaan.

Valtiovarainministeri ja kokoomuksen puheenjohtaja Alexander Stubb on joutunut myrskyn silmään puolustaessaan lakimuutosta, joka sallisi osakkeiden hallintarekisteröinnin Suomessa.

– Tuosta tuli mieleen että ehkä Stubb on tässä hallintarekisterikuviossa pikemminkin virkamiesten manipuloinnin uhri kuin hankkeen varsinainen pääpukari, Jungner kirjoittaa Facebookissa.

Kaksi edellistä valtiovarainministeriä olivat SDP:n ex-puheenjohtaja Jutta Urpilainen ja puolueen nykyinen puheenjohtaja Antti Rinne. Mikael Jungner toimi Urpilaisen puheenjohtajakaudella SDP:n puoluesihteerinä. Jungner ei enää asettunut ehdolle vuoden 2015 eduskuntavaaleissa. Hän toimii nykyisin viestintätoimisto Kreabin toimitusjohtajana.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)