Kansanedustaja SS:lle Fimean ylijohtajavalinnasta: "Jatkoaprillipila"

Kansanedustaja Markku Eestilä (kok.) arvostelee Savon Sanomissa kovin sanoin Fimean ylijohtaja Sinikka Rajaniemen valitsemista jatkokaudelle.

  • LKS 20160924 - LKS 20160603  Kansanedustaja Markku Eestilä  esitteli eduskuntaryhmän ja Kokoomuksen maaseutuvaltuuskunnan valmisteleman Maaseudun pelastusohjelman tiedotustilaisuudessa 3. kesäkuuta 2016. LEHTIKUVA / ANNI REENPÄÄ

    Markku Eestilä.

    ()

– Tuntuu todella erikoiselta. Kun uutinen jatkokauden hakemisesta julkaistiin 1.4., pidin sitä aprillipilana, ja nyt tämä valinta tuntuu jatkoaprillipilalta, Markku Eestilä sanoo syksylle 2018 ulottuvasta Sinikka Rajaniemen jatkokaudesta.

– En tiedä valinnan perusteluita, mutta joukossa oli asiallisia ja päteviä hakijoita, joten en voi kuin ihmetellä, miksi ei valittu jotakuta heistä.

Hakijoiden joukossa oli muun muassa Kuopion kaupungin perusturvan ja terveydenhuollon palvelualuejohtaja ja Kuopion yliopistollisen sairaalan fysiatrian ylilääkäri.

Eestilä pitää Fimea-asioiden hoitoa kokonaisuudessaan yleisesti hyväksyttyjen hallintotavan vastaisena.

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.