"Venäjä valmis palauttamaan täydet Suomen-suhteet" - Medvedev Sputnikissa

Venäjän valtionmedia uutisoi maan pääministerin lausunnosta suhteiden palauttamisen.

  • LKS 20160129  Russian Prime Minister Dmitry Medvedev (r) and his Finnish counterpart Juha Sipila shake hands during their join presser at the Konstantin Palace in St. Petersburg, Russia  on Friday Jan. 29th. 2016. LEHTIKUVA Jussi Nukari

    Pääministerit Juha Sipilä (vas.) ja Dmitri Medvedev perjantaina Pietarissa.

    ()

Venäjän pääministeri Dmitri Medvedev ja Suomen pääministeri Juha Sipilä pitivät perjantaina Pietarissa tiedotustilaisuuden.

Venäjän valtiollinen englanninkielinen Sputnik uutisoi tiedotustilaisuuden annin otsikolla PM Medvedev sanoo Venäjän olevan valmis palauttamaan täysin suhteet Suomeen.

Sputnikin jutun mukaan Medvedev sanoo tämän voivan tapahtua heti kun EU "ottaa välttämättömät askeleet parantaakseen suhteita Moskovaan".

"On erittäin tärkeää että kumppanimme, erityisesti ne jotka tapaavat Brysselissä, kuulevat tämän", Dmitri Medvedevin kerrotaan sanoneen.

"Ja heti kun välttämättömät päätökset on tehty (Brysselissä), välimme Suomen kanssa varmasti palaavat aiemmalle tasolle, tarkoitan, kaupan tasossa ja kaupan yhteistyön näkymissä".

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.