Verkkouutiset

SDP:n Sanna Marin PS-poliitikon erottamisesta: Rasismi hyväksytään, epäselvää matkalaskua ei

Kansanedustaja ihmettelee perussuomalaisten puoluejohdon tapaa kohdella kiihottamisesta kansanryhmää vastaan tuomittua Terhi Kiemunkia.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

SDP:n kansanedustaja ja Tampereen kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Sanna Marin kommentoi Twitterissä perussuomalaisten puoluehallituksen päätöstä erottaa Terhi Kiemunki puolueesta. Kiemunki on itse arvoinut, että matkalaskusta aiheutuneet epäselvyydet ovat olleet erottamisen taustalla.

Perussuomalaisten puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalo on vahvistanut, että Kiemungin näkemys pitää paikkansa.

Marin ihmettelee Twitterissä sitä, miten Kiemungin aiempi toiminta ei ole haitannut puoluejohtoa, mutta epäselvyys matkalaskussa johti erottamiseen.

”Rasistiset solvaukset lapsista ei mitään, tuomio ei mitään, mutta epäselvyydet matkalaskusta katkaisi kamelin selän”, Marin kirjoittaa.

Kiemunki on tuomittu viime joulukuussa Pirkanmaan käräjäoikeudessa kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Tuomio tuli Kiemungin internetissä kirjoittamista islam-vastaisista teksteistä. Kiemunki on kritisoinut sosiaalisessa mediassa myös muslimilasten virpomista pääsiäisenä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)