Verkkouutiset

Tämä verkkokeskustelu voi pelastaa nuoren elämän

Tänä jouluna järjestetään jo kahdettatoista kertaa lapsille ja nuorille suunnattu Mantelichat verkossa, kertoo Pelastakaa Lapset ry.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Mantelichatissa nuori voi keskustella mieltä painavista asioista anonyymisti nimimerkin turvin. Viime vuoden jouluaattona verkkokeskusteluun osallistui lähes 600 nuorta.

Veera Uusoksa Pelastakaa Lapset ry:stä muistuttaa, että joulu voi olla monelle lapselle vähemmän iloista aikaa esimerkiksi vanhempien päihteiden käytön vuoksi. Yksinäisyys korostuu, kun koulu on kiinni ja kaverit viettävät joulua omissa perheissään.

– Mantelissa on turvallista oleskella ja mukava viettää aikaa muiden nuorten ja vapaaehtoisten aikuisten kanssa, Uusoksa kertoo Pelastakaa Lapset ry:n tiedotteessa.

Nuorten kanssa keskustelevat aikuiset ovat Pelastakaa Lapset ry:n kouluttamia aikuisia vapaaehtoistyöntekijöitä. Kokeneet ohjaajat antavat apua ja tukea erilaisissa mieltä askarruttavissa asioissa ja ohjaavat tarvittaessa eteenpäin, yhdistyksestä kerrotaan.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)