Verkkouutiset

Lonkero viedään käsistä maailmalla – MTV: Suosikkijuomaa yhä uusiin maihin

Hartwall laajentaa entisestään suomalaisen lonkeron markkinoita maailmalla.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Suomalaisen lonkeron vuosi sitten startannut vienti maailmalle on MTV:n mukaan ylittänyt odotukset. Myynti aloitettiin Ruotsissa, Alankomaissa ja Belgiassa, joissa kaikissa juoma on menestynyt. Jo aiemmin juoma oli hitti Berliinissä.

Hartwall Original Long Drink -juoma kehitettiin alun perin vuoden 1952 Helsingin Olympialaisiin. Tarkoitus oli helpottaa baarien henkilökunnan työtä, kun maailmalta tuli väkeä, joiden odotettiin tilaavan drinkkejä.

Suomalaiset tulivat kehittäneeksi maailman ensimmäisen ready to drink -juomasekoituksen. Suomalaisten suussa juoman nimi muuttui pian lonkeroksi.

Tuotepäällikkö Eeva Ignatiuksen mukaan lonkerolla on vahva jalansija myös muun muassa Virossa ja uusia markkina-avauksia on tulossa lisää kevään 2016 aikana.

”Meillä on vahva usko siihen, että voimme nyt jakaa Original Long Drinkin vuoden 1952 alkuperäisen ajatuksen mukaan koko maailman kanssa”, Ignatius sanoo.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)