Verkkouutiset

Suomalaiset liikennelentäjäyhdistykset: Olemme järkyttyneitä

Kaikki liikennelentäjät ovat perinpohjaisesti järkyttyneitä tapahtumista Germanwingsin lennolla, sanovat suomalaiset liikennelentäjäyhdistykset.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

– Ajatuksemme ovat kapteenin kanssa hänen pyrkiessään epätoivoisesti takaisin ohjaamoon pelastamaan matkustajat. Suremme syvästi tapaa, jolla heidän elämänsä päättyi, yhdistykset toteavat tiedotteessaan.

– Kun tutkimukset on saatettu päätökseen ja viralliset johtopäätökset tehty, on tärkeää että lentoyhtiöt, lentokonevalmistajat, viranomaiset ja lainlaatijat työskentelevät yhdessä kanssamme vastaavien traagisten tapahtumien estämiseksi, sanoo Suomen Liikennelentäjäliiton varapuheenjohtaja, Airbus A320 –lentokoneen kapteeni Timo Willberg.

Hänen mukaansa lentäjät ovat nyt ja tulevaisuudessa turvallisuuden ammattilaisia, jotka haluavat työskennellä yhdessä lentoyhtiöiden ja viranomaisten kanssa lisätäkseen turvallisuutta.

Germanwingsin onnettomuustutkinnassa on käynyt ilmi, että koneen perämies aiheutti onnettomuuden ilmeisesti tahallaan.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)