Verkkouutiset

Lasse Lehtinen: Toverit halusivat Jutta Urpilaisen heikoille jäille

Sdp:n ex-puheenjohtajan kieltäytymisessä presidenttiehdokkuudesta saattoi ex-mepin mielestä olla naisen vaistoa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Sdp:n entinen europarlamentaarikko Lasse Lehtinen kirjoittaa Ilta-Sanomissa Jutta Urpilaisen kieltäytymisestä puolueen presidenttiehdokkuudesta. Lehtinen aloittaa kaskulla:

Isäntä lähetti emännän kauppaan. Kauppalapun alareunassa luki: ’Kauppias on hyvä ja panee ostokset vastakirjalle. En laittanut rahaa eukon matkaan kun on nuo jäät vielä heikot’.

Lasse Lehtinen sanoo jutun tulleen hänen mieleensä, kun hän luki Sdp:n johtohenkilöiden ehdottaneen Jutta Urpilaista presidenttiehdokkaaksi.

– Asialla olivat samat toverit, jotka ovat entistä puheenjohtajaa (Urpilaista) viime vuodet kampittaneet, Lasse Lehtinen huomauttaa.

Hänen mukaansa Jutta Urpilainen ”haluttiin laittaa heikoille jäille tilanteessa, jossa puolueväen ja ammattiyhdistysliikkeen täysimääräisestä tuesta ei ole takeita”.

– Vaalien jälkeen Urpilainen olisi voitu julistaa poliittiseksi invalidiksi.

Lehtisen mukaan tyylikkäästi perustellussa kieltäytymisessä ”mukana saattoi olla myös sitä kuuluisaa naisen vaistoa. Ilmaista juustoa on vain hiirenloukussa”.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)