Verkkouutiset

Suomen kallein koti myynnissä 14 miljoonalla eurolla

Helsingin Lauttasaaressa on myytävänä ilmeisesti Suomen kallein asunto.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Helsingin Sanomat uutisoi tällä viikolla pääkaupunkiseudulla myynnissä olleista merinäköalakodeista. HS:n mukaan Helsingin Lauttasaaressa myynnissä oleva asunto on Suomen kallein koti.

Vuonna 1955 rakennettu omakotitalo on 590-neliöinen ja maksaa 14 miljoonaa euroa. Neliöhinnaksi tulee lähes 24 000 euroa.

Kiinteistövälittäjän ilmoituksen mukaan seitsemän huoneen ja kolmen kylpyhuoneen kaksikerroksisessa kiinteistössä on terasseja ja siihen kuuluu erillinen rantatalo. Omakotitalo on Katajaharjussa lähellä Länsiväylää suojaisessa paikassa.

Kiinteistövälittäjän mukaan kyseessä on ”ainutlaatuinen, vertaansa vailla oleva merenrantakiinteistö omine vesialueineen – edustamiseen ja tasokkaaseen asumiseen. …Klassisen ajaton, arkkitehtonisesti upea kokonaisuus.”

Talo on perussaneerattu vuosituhannen vaihteessa ja modernisoitu 2007-2013.

”Tontti 3225 m2 – puistomainen miljöö, jossa voit toteuttaa kotipuutarhurin unelmaasi ihanien marjapensaiden ja muiden hyötykasvien parissa. Pihalla on uima-allas. Omaa rantaviivaa on noin 70m hiekkarantoineen”, esittelyssä todetaan. Myyjä arvioi talon vuosittaisiksi sähkö- ja lämmityskuluiksi 18 000 euroa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)