Verkkouutiset

Surmatun yrittäjäpariskunnan lapsille kerätään rahaa

Laukaalla orvoiksi jääneiden lasten hyväksi haettiin nopeasti keräyslupaa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Keski-Suomen käräjäoikeus vangitsi keskiviikkona jyväskyläläisen miehen kolmesta taposta epäiltynä. Hänen epäillään surmanneen sunnuntaina Laukaalla Pitseria Midiassa kolme ihmistä, joista kaksi oli pitserian yrittäjäpariskunta.

Heiltä jäi kolme lasta, joista kaksi on alaikäisiä. Laukaalainen Sonja Kuula on kolmen muun kanssa hakenut keräyslupaa, joka olisi tulossa jo viikon loppuun mennessä.

”Sanomattakin on selvää, että raha ei korvaa mitään, mutta se luo perusturvaa lapsille, jotka ovat kohdanneet pahimman mitä kukaan lapsi voi kokea: jääneet ilman rakastavia vanhempiaan. Ilman isää ja äitiä. Kun on pahaa niin siitä poikii joskus jotain hyvääkin ja mielestäni tässä tilanteessa se on ollut juurikin laukaalaisten yhteisöllisyys ja vilpitön halu auttaa! Loistavaa!”, Sonja Kuula kirjoittaa Facebook-sivuillaan.

”Tämä tiedoksi kaikille niille, jotka haluavat ahkeran ja sympaattisen yrittäjäpariskunnan lapsille tukensa osoittaa, mutta eivät tiedä vielä miten. Pahasta mielestä huolimatta ei menetetä uskoa ihmisyyteen.”

Kuulan Facebook-postausta on jaettu lähes 1 500 kertaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)