Verkkouutiset

Koirasusi tappoi lampaita, kukaan ei suostunut ampumaan

Poliisilla ei ollut aikaa ja metsästäjät pelkäsivät ampumisen johtavan lupien lähtöön.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Lestijärveläinen Kaj Granlund kirjoittaa Maaseudun Tulevaisuuden yleisönosastolla tapauksesta lounaissuomalaisen lampurin laitumella 26. toukokuuta. Hänen mukaansa lampuri sai tiedon, että susi häärii tappamassa lampaita, ja asiasta soitettiin poliisille kun ”tilanne on päällä”.

Granlundin mukaan hätäkeskukseen soitettiin kuusi kertaa, mutta poliisilla ei ollut aikaa. Eläin onnistuttiin pitämään autoilla ja ihmisillä poissa lampaiden luota.

Kun paikalle tuli aseiden kanssa metsästysluvallisia henkilöitä, ei kukaan heistä Granlundin mukaan suostunut ampumaan, koska siitä lähtisi aseet ja luvat ja tulisi käräjäreissu.

Tarpeeksi lampaita syötyään eläin oli kirjoittajan mukaan rauhoittunut ja metsästäjä otti sen kiinni. Lampaita hoitamaan kutsuttu eläinlääkäri löysi koiraeläimeltä mikrosirun. Paikalle lopulta tullut poliisipartio kuvasi raadot ja haavoittuneet eläimet ja olisi ilmoittanut tekevänsä rikosilmoituksen.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)