Länsimetron tekninen johtaja IL:lle: Metro aukeaa syyskuussa

Raimo Kaunismäen mukaan Länsimetron ilmoittama aikataulu pitää ja tarkka aukeamispäivä ilmoitetaan elokuussa.

  • LKS 20170502 Länsimetroa koeajettiin reitillä Tapiola-Matinkylä-Tapiola Espoossa 10. helmikuuta 2017. LEHTIKUVA / MARKKU ULANDER

    Länsimetro näyttää pysyvän nykyisessä aikataulussaan.

    ()

Länsimetron tekninen johtaja Raimo Kaunismäki vakuuttaa Iltalehden haastattelussa, että metro aukeaa ilmoitetun aikataulun mukaisesti syyskuussa.

– Ei ole annettu tarkkaa päivää. Elokuun alussa tai puolivälissä annetaan tarkempi aikataulu. Tällä hetkellä vielä näyttää siltä, että aikataulussa pysytään, Kaunismäki sanoo IL:lle.

Kaunismäen mukaan kesän aikana ei ole tullut ilmi "mitään suurempaa yllätystä".

Länsimetron aukeaminen on viivästynyt useaan otteeseen. Viimeksi viivästymisestä kerrottiin toukokuussa, mutta tällöin metron startin ilmoitettiin siirtyvän vain elokuulta syyskuulle.

Iltalehden mukaan pääkaupunkiseudun joukkoliikenteestä vastaava HSL on kuitenkin tehnyt nykyisten bussilinjojen sopimukset lokakuun puoleenväliin asti.

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.