Verkkouutiset

Uusi meppi haikeana: Kyllä Suomi on hyvä maa. Täällä lapset voivat tulla ja mennä

Europarlamenttiin valittu Miapetra Kumpula-Natri haluaisi olla mukana myös seuraavan hallituksen ohjelman valmistelussa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

– Siihen pöytään tähtään ensi keväänäkin, jos vain mahdollista. Kyllä siellä meppikin kannattaa mukana olla, niin yhteen lomittuvat kansallinen ja eurooppalainen päätöksenteko, kansanedustaja Miapetra Kumpula-Natri (sd.) kirjoittaa blogissaan.

Hänet valittiin SDP:n toisena meppinä europarlamenttiin 25. toukokuuta järjestetyissä eurovaaleissa. Kumpula-Natri aikoo Brysselin komennuksen vuoksi karsia kotimaisia luottamustehtäviään.

– Tietysti käyn Suomessa säännöllisesti, mutta sen minkä teen, haluan tehdä hyvin. Kaikkeen nykyiseen en repeä.

Uusi meppi sanoo, että arjen pyörittämisen jättämisestä Suomessa iskee haikeus.

– Nyt jo huomaan, että kyllä Suomi on hyvä maa. Täällä lapset voivat tulla ja mennä. Tämä turvallisuus tulee arvoonsa, kun kuulin, että Belgiassa olisi lakikin, ettei alle 12-vuotiaita saa jättää yksin. Meillä jo 5-vuotias tulee ja menee naapurustossa omin neuvoin muutaman kymmenen metrin päähän kavereiden ovikelloja pimpottelemaan ja pihalla leikitään ja palloillaan ilman aikuisten valvontaa, Kumpula-Natri kirjoittaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)