Verkkouutiset

KSML: Liikematkoihin erikoistunut matkayhtiö varoitti Suomen uusnatseista

Kansainvälinen liikematkoihin erikoistunut matkayhtiö on varoittanut asiakkaitaan Suomen uusnatseista, kertoo Keskisuomalainen.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Carlson Wagonlit Travel eli CWT lähetti sunnuntaina Suomessa oleville tai maahan tulossa oleville asiakkailleen turvallisuus- ja riskienhallintajärjestelmänsä kautta varoittavan tekstiviestin. Sen mukaan Suomi on luokiteltu 2-riskiluokkaan.

Englanninkielisessä viestissä kerrotaan poliisin ottaneen yhteen uusnatsien kanssa Jyväskylässä Keski-Suomessa. Viestit lähtevät niille yhtiön asiakkaille, jotka ovat sillä hetkellä maassa tai ovat saapumassa maahan kolmen päivän sisällä.

CWT:n johtaja Jari Oinonen kertoo lehdelle, että kyseessä on yhtiöllä kansainvälisesti käytössä oleva tiedotusjärjestelmän, jonka avulla palvellaan asiakkaita heidän matkoihinsa liittyen. Riskiluokkia on viisi. Tyypillisesti 1-luokassa kyse on esimerkiksi lakkotilanteesta. 5-luokassa taas on kyse hengenvaarallisesta tilanteesta, kuten maanjäristyksestä.

Carlson Wagonlit Travel toimii 158 maassa ja kertoo olevansa maailman markkinajohtaja liikematkoissa sekä kokous- ja tapahtumajärjestelyissä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)