ESS: Konduktööri poisti huoritelleen nuoren junasta

Naispuolinen konduktööri totesi, ettei häntä nimitellä työpaikalla.

  • LKS 20061209 - Keravan ja Lahden välille syyskuun alussa avattu oikorata on lisännyt matkustajamääriä selvästi Itä-Suomen junaliikenteessä.
Kerava-Lahden oikoradan avajaiset vietettiin 1. syyskuuta  2006 Lahdessa. Pääkaupunkiseudun lähiliikenteen VR:n vyöhykealue laajenee Lahteen saakka, kun Lahden ja Keravan välinen oikorata otetaan käyttöön sunnuntaina jolloin alkaa liikennöidä uusi Z-tunnuksella. Z-junan pysähdyspaikat ovat Helsinki, Pasila, Tikkurila, Kerava, Haarajoki, Mäntsälä ja Lahti.
 LEHTIKUVA / MINTTU LEHTOVAARA

    Z-juna liikennöi Helsingin ja Lahden väliä.

    ()

Etelä-Suomen Sanomat kertoo torstaina ennen iltakahdeksaa Helsingistä lähteneen Z-junan tapauksesta. Juna pysähtyi Pasilaan odottamaan vartijan tuloa.

Lahtelaismatkustajan mukaan junasta sai Pasilassa lähteä nuorukainen. Hänen kaksi kaveriaan olivat kehottaneet nuorukaista pyytämään konduktööriltä anteeksi. Lopulta kaikki kolme poistuivat.

"Naiskonduktööri tuli vaunuumme ja sanoi: Olen sitä mieltä, että mua ei työpaikalla huoritella. Koko vaunu oli ehdottomasti samaa mieltä", matkustaja kertoi ESS:n mukaan.

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.