Verkkouutiset

Alexander Stubb sanoo mätkimisen sisuunnuttaneen: ”Sunnuntaina tulee kokoomusjytky”

Kokoomusjohtaja on varma, että puolue yllättää vaalituloksissa kaikki myönteisesti.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Uudenmaan Espoon kauppakeskus Iso Omena kuhisi lauantaina illansuussa eduskuntavaalien kampanjoita päättäviä poliitikkoja. Omenaan päätti myös kokoomuksen puheenjohtaja pääministeri Alexander Stubb kaksipäiväisen, viiden vaalipiirin ja 18 tilaisuuden loppukiertueensa.

– Joo – tämä on viimeinen kampanjatuokio ja -hetki. Kyllä täytyy sanoa, että en ole yhdessäkään kisassa nähnyt meidän joukkueen vetävän näin hyvää loppukiriä, Alexander Stubb totesi Verkkouutisille.

– Uskon vahvasti siihen, että huomenna (sunnuntaina) tulee kokoomusjytky. Me tulemme yllättämään kaikki, positiivisesti.

Kokoomuksen loppukiri on paikalla olleiden ehdokkaiden varsin yksimielisen näkemyksen mukaan onnistunut. Kannattajia uurnille pyytävällä Stubbilla on viesti päättyvän kampanjan tekijöille.

– Kiitos, kiitos ja kiitos. Tämä on ollut yksi hienoimpia kokemuksia mitä meillä kampanjoista on ollut. Kaikki ovat toimineet joukkueena, ja se näkyy.

– Luulen että olemme kaikki sisuuntuneet matkan varrella. Meitä on mätkitty niin lujaa. Ja olen ihan varma siitä, että me tulemme pärjäämään näissä vaaleissa erittäin hyvin.

Stubb arvelee hänellä olevan sormituntumaa kierrettyään kaikki vaalipiirit kahdesti.

– Minulla on aika hyvä hytinä siitä missä mennään, luottavaiselta vaikuttanut Stubb myhäili.

– Me voimme suoraselkäisenä ja ylpeänä katsoa tätä vaalikampanjaa ja vaalitulosta.

Alexander Stubbin mielestä viime viikkoina ja vuorokausina vaali-ilmapiiri muuttui kokoomuksen kannalta selvästi myönteisemmäksi. Hän löytää siihen useamman syyn.

– Ensimmäinen on meidän ehdokkaiden ja joukkueiden jalkatyö, joka on kaikkein tärkein. Toinen on kansainvälinen paine, Venäjä, joka vaikuttaa varmasti näihin vaaleihin. Ja toivon että myös puheenjohtajatentit ovat antaneet lisää uskoa meidän joukkueelle, Stubb sanoi.

– Ja kun ihmiset ovat ruvenneet miettimään ehdokkaita ja hallitusmuodostelmaa, niin sekin vaikuttaa. Olisiko parempi ottaa sinipuna, punamulta vai porvari?

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)