Kokoomukselle ehdotetaan omaa turvallisuusvaltuuskuntaa

Kokoomuksen turvallisuusvaltuuskunta tai -verkosto keskittyisi maanpuolustus- ja turvallisuusasioihin.

  • LKS 20151117 Kokoomuksen Jukka Kopra eduskunnan täysistunnossa Helsingissä tiistaina 17. marraskuuta 2015. LEHTIKUVA Vesa Moilanen

    Jukka Kopra.

    ()

Kokoomukselle ehdotetaan omaa turvallisuusvaltuuskuntaa tai -verkostoa.

Puolueelle asiasta lähetetyn kirjeen ovat allekirjoittaneet kansanedustaja Jukka Kopra, Länsi-Helsingin Kokoomus ry:n puheenjohtaja Jukka Mattila ja Helsingin kokoomuksen puheenjohtaja, kaupunginvaltuutettu Pekka Majuri.

Esityksen mukaan valtuuskunta tai verkosto keskittyisi maanpuolustus- ja turvallisuusasioihin ja sen tehtävänä ”olisi tuottaa näkemyksiä, perusteluja ja argumentteja Suomen maanpuolustuksesta ja sisäisestä turvallisuudesta käytävään keskusteluun jalkauttaa kokoomuslaisia näkemyksiä yleiseen maanpuolustuskeskusteluun sekä lujittaa suomalaista maanpuolustushenkeä ja poikkeusaikojen turvallisuussuunnittelua”.

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.