Verkkouutiset

Timo Soini kertoi kolmen kohdan ohjelman: Rosvot kiinni, rajat kiinni, turpa kiinni

Perussuomalaisten puheenjohtajan mielestä Donald Trump on showta ja showbisnestä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Timo Soini kirjoittaa blogissaan perussuomalaisesta kansanmiehestä, jonka sanoo tiivistäneen kolmen kohdan ohjelmaan ajankohtaiset haasteet ja kansan syvien rivien tunnot:

1. Rosvot kiinni

2. Rajat kiinni

3. Turpa kiinni

Soini toteaa käyttävänsä tätä mielestään hyvää ”kolmen soinnun lasautusta” herättämään ajatuksia. Hänen mukaansa häneltä jostain syystä kysytään jatkuvasti Donald Trumpista.

– Trump ja hänen tiiminsä tietää tarkalleen mitä tekee. Kokeilee kaikki rajat. On ennakoimaton, törkeä, hauska, ärsyttävä, pakottaa ottamaan kantaa, puolesta vai vastaan. Vie tilan ja hapen, Timo Soini vastaa.

Rosvot kiinni -kohtaan kuuluu ”minä pelaan omilla rahoillani, minua ei tarvitse lahjoa, olen riippumaton eliiteistä, toisten ja kansan rahoista ja mediasta”

– Rajat kiinni. Siihen mahtuu muuria ja muslimia. Taustakuvana islamilainen terrori ja sen nimissä tehdyt hirmuteot. Turvallisuudentunteen järkkyminen. Ratkaisu on kuri ja järjestys sekä oikeus kantaa asetta.

Turpa kiinni -kohtaan mahtuu Soinin mukaan julkisen tilan ja median täyttänyt ”kaikenlaisten länkyttäjien joukko, joka kertoo, mitä mieltä saa olla, mitä mieltä ei saa olla. Itseään parempina ihmisinä pitämienkaapin päältä huutelua”.

Timo Soini ei tiedä tuleeko Trumpista presidentti tai ehdokas, mutta ”ilman häntä tai hänen tukeaan Valkoiseen Taloon ei tule republikaanipresidenttiä. Oma possa on jo turvattu. Ei tarvitse kuin odottaa kun ovikello soi”.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)