Verkkouutiset

”Eilen Juha Sipilä sanoi toista, tänään Mauri Pekkarinen sanoo toista”

Ben Zyskowiczin mielestä keskusta vaatii vastakkaisia asioita aina joka toinen päivä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kokoomuksen Ben Zyskowicz totesi torstaina eduskunnan kyselytunnilla, että keskusta on joka päivä erilainen.

– Kuten tiedämme, joka toinen päivä keskusta vaatii sitä että velkaantuminen voisi loppua, joka toinen päivä torjutaan hallituksen säästöesityksiä.

– Eilen oli se päivä jolloin edustaja (Juha) Sipilä televisiossa sanoi että velkaantumisen on loputtava. Tänään oli sitten taas se päivä, jolloin edustaja (Mauri) Pekkarinen täällä eduskunnassa moittii hallituksen säästöjä, Ben Zyskowicz sanoi.

Zyskowicz sanoi Pekkarisen recordin olevan ”aika paha”: hänen ministerinä ollessaan 2010 otettiin kymmenen miljardia euroa velkaa. ”Ensi vuonna velkaa otetaan vain viisi miljardia euroa”.

– Eilen edustaja Sipilä sanoi, että tarvitaan rakenneuudistuksia kuten eläkeuudistus, soteuudistus sekä kuntien tehtävien ja velvoitteiden karsiminen. Kaikissa näissä kolmessa on nykyinen hallitus mennyt eteenpäin. Yhdessäkään näistä kolmesta ei edellinen, (keskustan Matti) Vanhasen ja (keskustan (Mari) Kiviniemen johtama hallitus päässyt eteenpäin, Zyskowicz huomautti.

Keskustan Kimmo Tiilikainen sanoi vaikuttavan siltä, että pääministeri Alexander Stubb (kok.) on antautunut ja ”seisoo kädet levällään”.

Alexander Stubb vastasi eron keskustaan ehkä olevan, että ”hallitus ei anna katteettomia lupauksia”.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)