Verkkouutiset

He hakevat Kelan johtoon: Joukossa 25-vuotias sihteeri

Kelan pääjohtajaksi hakee kaksikymmentä henkilöä. Heistä kahden henkilöllisyydestä ei ole tietoa, sillä he eivät halunneet nimeään julkisuuteen.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Nykyinen pääjohtaja Liisa Hyssälä (kesk.) jää vuoden vaihteessa eläkkeelle ja kansaneläkelaitoksessa haetaankin nyt kuumeisesti henkilöä hänen tilalleen. Tehtävään hakeneiden nimet julkaistiin lauantaina. Joukossa on niin tunnettuja kuin vähemmänkin tunnettuja hakijoita eritasoisista tehtävistä.

Tunnetuin hakija on varmasti monelle kristillisdemokraattien entinen puheenjohtaja, lääketieteen lisensiaatti ja kansanedustaja Päivi Räsänen. Nuorin hakija on vuonna 1991 syntynyt toimistosihteeri Mikko Naakka.

Kansaneläkelaitoksen sisältä hakijoita on kaksi. Kokoomustaustainen johtaja Kari-Pekka Mäki-Lohiluoma sekä pohjoisen vakuutuspiirin johtaja Arto Rautio.

Sosiaali- ja terveyssektorilla toimivia hakijoita löytyy lisäksi kuusi. Sosiaali- ja terveysministeriön osastopäällikkö Outi Antila, proviisori Tapio Heilala, sosiaalityöntekijä Markku Kekäläinen, lääketieteen lisensiaatti Heikki Kenttä, Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin hallintoylilääkäri Lasse Lehtonen, sekä työterveyslääkäri Samu Suominen ovat hakeneet tehtävään.

Muista julkisen sektorin merkittävistä tehtävistä hakeneita löytyy joukosta myös. Heitä ovat keskustataustainen Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksen ylijohtaja Hannu Rossilahti, Itä-Suomen aluehallintoviraston ylijohtaja Elli Aaltonen sekä valtiovarainministeriön osasto- ja budjettipäällikkö Hannu Mäkinen.

Muita tiedossa olevia hakijoita olivat diplomi-insinöörit Asko Eerola ja Karo Halme, järjestösihteeri Reima Kultalahti, chef engineer Jarkko Taavela sekä merkonomi Erja Tennilä. Kahden hakijan henkilöllisyydestä ei ole tietoa, sillä he eivät halunneet nimeään julkisuuteen.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)